Studio3XS wand in luxe showroom Kampen

1 maart 2019


De Studio3XS wand is voorzien van diverse exclusieve wandafwerkingen.

Studio3XS heeft sinds haar oprichting altijd een speciaal plekje gehad in de luxe showroom van Warmtestore, uw haardenspecialist, in Kampen. Zo waren daar al diverse PVC-, giet- en PU vloeren te bewonderen, evenals diverse exclusieve wandafwerkingen. Echter is dit verder uitgebreid.


De diverse voorbeelden hebben allemaal hun eigen structuur, eigenschappen en kleur.

De wand, die speciaal is ontwikkeld voor Studio3XS, kent diverse voorbeelden van exclusieve wandafwerkingen naast wat al te zien was in de showroom. Daarnaast is het mogelijk om de borden van de wand te halen en deze bij daglicht te kunnen zien voor het perfecte eindresultaat voor in uw woning.


Het logo van Studio3XS prijkt groots op de wand in de showroom.

Naast de Studio3XS wand kunt u ook inmiddels terecht in de showroom voor een PU gietvloer. Deze vloer kunt u vinden van voor naar achteren als het looppad.


Een aantal voorbeelden van de diverse exclusieve wandafwerkingen die zijn toegepast.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *