Start Studio3XS 1 november 2017

26 september 2017


Studio3XS aan de Industrieweg 4 A in Kampen

Op 1 november 2017 starten wij met ons nieuwe bedrijf Studio3XS aan de Industrieweg 4A te Kampen.

Studio3XS is ontstaan vanuit Warmtestore b.v., als landelijk werkende haarden speciaalzaak nam de vraag naar totaaloplossingen de laatste jaren enorm toe. Waar het vroeger alleen ging om het leveren en technisch installeren van een kachel is de haard anno 2017 onderdeel geworden van een totaal interieur oplossing waarbij mooie materialen en hoogwaardige afwerking in een hoog vaandel staan.

In 2016 opende Warmtestore een compleet nieuw inspiratie centrum in Kampen waar alles draait om beleving, onze doelstelling is onze klanten te ontzorgen van A tot Z.

Door de toenemende vraag op het gebied van totaaloplossingen hebben wij in 2017 besloten Studio3XS op te richten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, Wij richten ons hierbij voornamelijk op exclusieve vloeren, wanden en interieurs.  Met de kennis en kunde van onze mensen en de vele projecten die reeds gerealiseerd zijn verzekeren wij u perfecte kwaliteit met oog voor detail.

Met onze jarenlange ervaring kennen wij de markt en zijn wij op de hoogte van alle trends en noviteiten op het gebied van kleur en interieur. Op basis specifieke wensen kunnen wij onze klant een compleet pakket bieden waarbij wij tot het uiterste gaan om hun woonwensen te realiseren. Jeroen Hup

Vanaf 1 november 2017 bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *