Over ons

Wie zijn wij

Studio3XS is ontstaan vanuit Warmtestore b.v., als landelijk werkende haarden speciaalzaak nam de vraag naar totaaloplossingen de laatste jaren enorm toe. Waar het vroeger alleen ging om het leveren en technisch installeren van een kachel is de haard anno 2017 onderdeel geworden van een totaal interieur oplossing waarbij mooie materialen en hoogwaardige afwerking in een hoog vaandel staan.

In 2016 opende Warmtestore een compleet nieuw inspiratie centrum in Kampen waar alles draait om beleving, onze doelstelling is onze klanten te ontzorgen van A tot Z.

Door de toenemende vraag op het gebied van totaaloplossingen hebben wij in 2017 besloten Studio3XS op te richten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met de kennis en kunde van onze mensen en de vele projecten die reeds gerealiseerd zijn verzekeren wij u perfecte kwaliteit met oog voor detail.


Ons team


Historie

Onze activiteiten gaan terug naar 2001 waar Warmtestore opgericht werd als eerste webwinkel op het gebied van haarden en kachels.


2001

Oprichting van Warmtestore, webwinkel met alles op het gebied van gashaarden, houtkachels en elektrische sfeervwarming.


2007

Uitbreiding van activiteiten , opzetten van een distributie netwerk, rechtstreekse inkoop kanalen bij de meest gerenommeerde fabrikanten.


2008

Eerste fysieke winkel in Kampen 300m².


2016

Opening nieuwbouw inspiratie centrum in Kampen, ruim 600m², met alles op het gebied van haarden, kachels en interieur.


2017

Oprichting Studio3XS, hoogwaardige afwerking van vloeren en wanden en inrichting van woonhuizen, projecten, kantoren en winkels.


Anno 2017 zijn wij een bedrijf met 17 Fte’s en beschikken wij daarnaast over een landelijk dekkend netwerk van specialisten die de goederen en-of werkzaamheden snel en vakkundig kunnen uitvoeren.


Onze partners