Nieuws

Profiteer van extra korting als nieuwe bewoner van Ugchelen BuitenUgchelen Buiten in Apeldoorn

Uw droomhuis omringd door groen en vlak bij een bos? Dan ben u vast één van de nieuwe bewoners van Ugchelen Buiten. Niet alleen is uw droom werkelijkheid geworden, ook kunt u straks ultiem genieten van uw huis en tuin. Wij van Studio3XS kunnen dat ultiem genot vergroten doordat u kunt profiteren van extra korting op een diverse wand- of vloerafwerkingen in uw droomhuis.

De actie
Komt u naar onze showroom in Kampen en koopt u daar een wand- of vloerafwerking bij Studio3XS, dan ontvangt u naast de scherpe prijzen 10% extra korting op uw aankoopbedrag.

Uw korting ontvangen?
Stap 1
Print en knip de coupon uit
Stap 2
Neem contact op met Warmtestore voor een afspraak
Stap 3
Laat u adviseren voor aankoop en volledig ontzorgen na de koop
Stap 4
De belangrijkste stap; geniet volop van uw nieuwe woning

Actievoorwaarden
– Actie is geldig van 1 april 2018 tot en met 31 december 2018
– Actie geldt alléén voor (nieuwe) bewoners van Ugchelen Buiten
– Het voordeel is niet in te wisselen voor geld en vertegenwoordigt geen waarde
– Niet geldig op offertes voor 11 april 2018 of na 31 december 2018
– Actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Afspraak maken-, vragen- of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op.


Nieuw bij Studio3XS; 3XS wandafwerkingVoorbeeld van een 3XS wandafwerking

Wanden maken deel uit van de basis van het interieur. Door rekening te houden met het (gewenste) interieur en te kiezen voor de juiste wandafwerking bepaalt u de sfeer in uw woonhuis.

Met 3XS wandafwerkingen van Studio3XS heeft u keuze uit 130 eigentijdse kleuren die een sfeer kan creëren die bepalend is voor uw interieur. Op dit moment kunt u 40 van deze eigentijdse kleuren bezichtigen in onze showroom in Kampen.

De voordelen voor het kiezen van een 3XS wandwerking zijn dan ook groot. Zo is de wandafwerking eenvoudig door ons aan te brengen, is deze dekkend met één laag en waterafstotend- en afwasbaar te maken.

Daarnaast is de 3XS wandafwerking in de badkamer en keuken aan te brengen. Door gebruik te maken van een sealer wordt de wand spat- tot geheel watervast. Hierdoor is de wandafwerking goed toe te passen in vochtige ruimtes, of waar je regelmatig een vochtig doekje over de wand wilt halen, zoals in de keuken of het toilet. Overigens kan 3XS wandafwerking niet worden toegepast in de daadwerkelijke ruimte waar gedoucht wordt.

Voorbeelden, vragen of een vrijblijvende offerte voor een 3XS wandafwerking? Je leest er alles over op www.studio3xs.nl/3xs-wandafwerking.


Start studio3XS 1 november 2017


Studio3XS aan de Industrieweg 4 A in Kampen

Op 1 november 2017 starten wij met ons nieuwe bedrijf Studio3XS aan de Industrieweg 4A te Kampen.

Studio3XS is ontstaan vanuit Warmtestore b.v., als landelijk werkende haarden speciaalzaak nam de vraag naar totaaloplossingen de laatste jaren enorm toe. Waar het vroeger alleen ging om het leveren en technisch installeren van een kachel is de haard anno 2017 onderdeel geworden van een totaal interieur oplossing waarbij mooie materialen en hoogwaardige afwerking in een hoog vaandel staan.

In 2016 opende Warmtestore een compleet nieuw inspiratie centrum in Kampen waar alles draait om beleving, onze doelstelling is onze klanten te ontzorgen van A tot Z.

Door de toenemende vraag op het gebied van totaaloplossingen hebben wij in 2017 besloten Studio3XS op te richten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, Wij richten ons hierbij voornamelijk op exclusieve vloeren, wanden en interieurs.  Met de kennis en kunde van onze mensen en de vele projecten die reeds gerealiseerd zijn verzekeren wij u perfecte kwaliteit met oog voor detail.

Met onze jarenlange ervaring kennen wij de markt en zijn wij op de hoogte van alle trends en noviteiten op het gebied van kleur en interieur. Op basis specifieke wensen kunnen wij onze klant een compleet pakket bieden waarbij wij tot het uiterste gaan om hun woonwensen te realiseren. Jeroen Hup

Vanaf 1 november 2017 bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren.