Nieuw bij Studio3XS; 3XS wandafwerking

26 maart 2018



Voorbeeld van een 3XS wandafwerking

Wanden maken deel uit van de basis van het interieur. Door rekening te houden met het (gewenste) interieur en te kiezen voor de juiste wandafwerking bepaalt u de sfeer in uw woonhuis.

Met 3XS wandafwerkingen van Studio3XS heeft u keuze uit 130 eigentijdse kleuren die een sfeer kan creëren die bepalend is voor uw interieur. Op dit moment kunt u 40 van deze eigentijdse kleuren bezichtigen in onze showroom in Kampen.

De voordelen voor het kiezen van een 3XS wandwerking zijn dan ook groot. Zo is de wandafwerking eenvoudig door ons aan te brengen, is deze dekkend met één laag en waterafstotend- en afwasbaar te maken.

Daarnaast is de 3XS wandafwerking in de badkamer en keuken aan te brengen. Door gebruik te maken van een sealer wordt de wand spat- tot geheel watervast. Hierdoor is de wandafwerking goed toe te passen in vochtige ruimtes, of waar je regelmatig een vochtig doekje over de wand wilt halen, zoals in de keuken of het toilet. Overigens kan 3XS wandafwerking niet worden toegepast in de daadwerkelijke ruimte waar gedoucht wordt.

Voorbeelden, vragen of een vrijblijvende offerte voor een 3XS wandafwerking? Je leest er alles over op www.studio3xs.nl/3xs-wandafwerking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *